Om oss

På Löberöds Hästklinik möter Ni ett professionellt team bestående av veterinärer, veterinärassistenter och djursjukvårdare, som alla sätter helheten och hästens välbefinnande i fokus.

Vår huvudinriktning är hältor och rörelsestörningar. Vi arbetar efter vetenskapliga metoder och beprövad erfarenhet men är ständigt nyfikna på nya diagnostiska hjälpmedel och behandlingsmetoder. På kliniken finns digital röntgen, avancerat ultraljud, videoendoskop/gastroskop, blodanalys och EKG. Ridhus, rid- och galoppbana används för rid och arbetsprov.

Vi utför behandlingar med konventionella mediciner samt med IRAP, PRP, benmärgsinjektioner, stötvågsterapi, punktfrysning och kylbehandling. Löberöds Hästklinik samarbetar också med sjukgymnast och kiropraktor samt hovslagare som finns på plats en dag i veckan i våran nybyggda smedja.

I shoppen har vi försäljning av omsorgsfullt utvalda produkter och fodertillskott som Myoplast, Only Good Horse, Cosequin ASU, Litovet, Back on Track, delar av Equistros sortiment mm. Samt även foder från Pia Prahl/Saracen.

Tveka inte att höra av er antingen via telefon eller mejl som ni hittar under kontakt. För faktura frågor, vänligen mejla faktura@loberodshastklinik.se

Besök gärna våran Facebook-sida samt vår Instagram.
Välkommen!