Om oss

På Löberöds Hästklinik möter Ni ett professionellt team bestående av veterinärer, veterinärassistenter och djursjukvårdare, som alla sätter helheten och hästens välbefinnande i fokus.

Vår huvudinriktning är hältor och rörelsestörningar. Vi arbetar efter vetenskapliga metoder och beprövad erfarenhet men är ständigt nyfikna på nya diagnostiska hjälpmedel och behandlingsmetoder. På kliniken finns digital röntgen, avancerat ultraljud, videoendoskop/gastroskop, blodanalys och EKG. Ridhus, rid- och galoppbana används för rid och arbetsprov.

Vi utför behandlingar med konventionella mediciner samt med IRAP, PRP, benmärgsinjektioner, stötvågsterapi, punktfrysning och kylbehandling. Löberöds Hästklinik samarbetar också med sjukgymnast och kiropraktor samt hovslagare. En dag i veckan finns möjlighet att boka hembesök för enklare undersökningar och behandling.

Kliniken kan erbjuda sina patienter längre och kortare tid konvalescens i vår nybyggda rehabavdelning, som har både spa, rullmatta under vatten och solarium.

I shoppen har vi försäljning av omsorgsfullt utvalda produkter och fodertillskott som Myoplast, Artroflex, Gonex, Bio Premium, Pro Equo, Litovet, Back on Track


Välkommen!